Bestanddele:
8 hol sjokolade paaseiers, ongeveer 4x6cm150g roomkaas
¼ koppie versiersuiker, gesif
½ teelepel suurlemoensap
½ teelepel vanieljegeursel
125ml (½ koppie) room
Metode:
Gebruik 'n mes om versigtig die bokante van die sjokolade eiers te verwyder. As jy dit netjies wil laat lyk sal dit help as jy die mes vooraf met warm water verhit. Plaas dan die doppe in die yskas om koel te bly terwyl jy die vulsel voorberei.Klop die roomkaas. versiersuiker, suurlemoensap en vanieljegeursel saam in 'n elektriese mengbak teen hoë spoed vir 3-4 minute en laat eenkant. Klop nou die room in 'n aparte bak styf en vou dit daarna by die roomkaas mengsel in.
Vul nou elke eiertjie met vulsel en plaas dit in die yskas vir ten minste 'n halfuur om te stol.
Wanneer die vulsel reg is, skep 'n klein holtetjie van ongeveer 1 cm diep in elke eiertjie se vulsel. Vul dan die holtetjie met lemon curd en bedien
Hierdie eiertjies kan 2-3 dae voor die tyd reeds gemaak word en in 'n lugdigte houer in die yskas gestoor word.
No comments:
Post a Comment